Sant Medir

Sant Medir

Divendres dia 3 de març, Sant Medir i arriba la primera cita important de la temporada. Els gegants de Sant Cugat pujaran a l’ermita des d’el claustró i, com cada any coincidiran al camí amb tota la gent que va a l’aplec.
En aquest dia tan assenyalat comencem el primer dels actes del XXX aniversari del Joan i la Marieta. Us animem a participar en el primer dels concursos fotogràfics d’Instagram. N’hi haurà 4 al llarg de la temporada. Aquí teniu les bases:

 

http://www.gegantersdesantcugat.cat/wp-content/uploads/2017/02/2017_Bases_concurs_fotogràfic_30anys_de_gegants.pdf


Comments are closed.

comments-bottom

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies