Sant Medir

Sant Medir

Divendres dia 3 de març, Sant Medir i arriba la primera cita important de la temporada. Els gegants de Sant Cugat pujaran a l’ermita des d’el claustró i, com cada any coincidiran al camí amb tota la gent que va a l’aplec.
En aquest dia tan assenyalat comencem el primer dels actes del XXX aniversari del Joan i la Marieta. Us animem a participar en el primer dels concursos fotogràfics d’Instagram. N’hi haurà 4 al llarg de la temporada. Aquí teniu les bases:

 

http://www.gegantersdesantcugat.cat/wp-content/uploads/2017/02/2017_Bases_concurs_fotogràfic_30anys_de_gegants.pdf


Comments are closed.

comments-bottom

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies