2 de juliol. 30a Trobada Gegantera de Festa Major

2 de juliol. 30a Trobada Gegantera de Festa Major

Aquesta Festa Major hem gaudit d’una gran trobada amb la participació dels Caparrots-Capgrossos de Sant Cugat, i gegants vinguts d’arreu: Valldoreix, Ogassa, la Llagosta, Cornellà, Calonge, Palau-solità i de Plegamans, el Catllar, el Clot, Gràcia i Sant Andreu de Palomar. Hem aprofitat que erem un munt de colles per presentar el nou membre de la família gegantera santcugatenca: el monjo.

 

 


Comments are closed.

comments-bottom

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies