2 de juliol. 30a Trobada Gegantera de Festa Major

2 de juliol. 30a Trobada Gegantera de Festa Major

Aquesta Festa Major hem gaudit d’una gran trobada amb la participació dels Caparrots-Capgrossos de Sant Cugat, i gegants vinguts d’arreu: Valldoreix, Ogassa, la Llagosta, Cornellà, Calonge, Palau-solità i de Plegamans, el Catllar, el Clot, Gràcia i Sant Andreu de Palomar. Hem aprofitat que erem un munt de colles per presentar el nou membre de la família gegantera santcugatenca: el monjo.

 

 


Comments are closed.

comments-bottom

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies