Festa Major 2016. Seguici d’inici i Diada de Sant Pere

Festa Major 2016. Seguici d’inici i Diada de Sant Pere

Com cada any, colla i gegants surten al carrer per participar en els actes programats per Festa Major: Seguici d’Inici, Seguici Nocturn, Actes en motiu de la Diada de Sant Pere: seguici, esclat i Paga-li Joan i la 30a Trobada Gegantera (a part).

Us presentem una selecció dels molts moments captats pels nostres fotògrafs habituals: Joseba Ruiz, Adolf Priante, Anna Fabre i col·laboradors especials de Festa Major: Ramón Pérez i Xavi Tutusaus.

 

 


Comments are closed.

comments-bottom

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies