Agermanament de Sant Cugat amb La Haba

Agermanament de Sant Cugat amb La Haba

Durant la Setmana Santa de 2016 hem tingut la ocasió de participar i ser testimonis de l’agermanament de la nostra ciutat amb el municipi extremeny de La Haba. El 25 de març a les 6 del matí començava el nostre viatge, amb més de 900 km per endavant i 13 hores d’autocar. Arribada triomfal a La Haba amb trencament del remolc però amb eficient i ràpida reparació. Els “jabeños” es van desviure per atendre’ns i fer-nos sentir com a casa. Una mica de tot: actes institucionals, ballades de Gegants, visita a Mèrida i Medellín… tot concentrat en quatre dies que quedaran en el record de la història de la nostra colla.


Leave a Reply

comments-bottom

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies