Agermanament de Sant Cugat amb La Haba

Agermanament de Sant Cugat amb La Haba

Durant la Setmana Santa de 2016 hem tingut la ocasió de participar i ser testimonis de l’agermanament de la nostra ciutat amb el municipi extremeny de La Haba. El 25 de març a les 6 del matí començava el nostre viatge, amb més de 900 km per endavant i 13 hores d’autocar. Arribada triomfal a La Haba amb trencament del remolc però amb eficient i ràpida reparació. Els “jabeños” es van desviure per atendre’ns i fer-nos sentir com a casa. Una mica de tot: actes institucionals, ballades de Gegants, visita a Mèrida i Medellín… tot concentrat en quatre dies que quedaran en el record de la història de la nostra colla.


Leave a Reply

comments-bottom

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies